За нас

Стерисмарт е създадена от хора с опит в индустрията и желание да предоставяме по-добри услуги на пазара.  Основната ни дейност е дистрибуция на медицинска и фармацевтична апаратура и консумативи в областта на дезинфекцията и стерилизацията. Предлагаме цялостни, високоефективни и надеждни решения, намиращи приложение в клиники, болници, лаборатории и фармацевтични компании.

Нашият ангажимент не се ограничава в това да Ви доставим оборудване. Работим заедно с нашите клиенти през целия жизнен цикъл на решенията, които предлагаме: проектиране, доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване, доставка на консумативи и препарати.

Оборудването, с което работим отговаря на най-високите стандарти по отношение на качеството, надеждност и безопасност. Представители сме на европейски компании лидери в областта стерилизацията и дезинфекцията. Нашият екип притежава необходимата квалификация и отношение към клиентите, за да можем да предложим високо качество на работа и сигурно партньорство.

От 2018 сме сертифицирани по ISO 9001:2015 с обхват “Търговия с медицински изделия, медицинска апаратура и резервни части. Монтаж и сервизно обслужване на медицинска апаратура”.

2014 - Основаване

Създадохме Sterismart за да предложим по-добри услуги на пазара

2017 - Първи проект за стерилизация

Доставихме решение за стерилизация в Есте Клиник

2018 - Сертификация по ISO

Защитихме сертификат ISO 9001:2015 за търговия, монтаж и сервизно обслужване на медицинска апаратура

2022 - Централна стерилизация в Майчин дом

Изградихме цялостно решение за стерилизация, включващо водоподготовка и климатизация

2023 - Разрастване

Разширихме екипа си отворихме офис в София

години на пазара
0 +
доволни клиенти
0 +
успешни проекти
0 +
доставени машини
0 +

Ние сме на разположение да обсъдим Вашите идеи, проекти или нужди.