Ветпром

дезинфекция и стерилизация

GMP-сертифицирано решение за измиване, дезинфекция и стерилизация

Ветпром произвежда хуманни и ветеринерни лекарствени продукти, хранителни добавки и козметика. Дружеството има над 65 годишен опит с производство, търговия, научно-изследователска и експериментална дейност.

След проявен интерес от страна на Ветпром АД, във връзка с изграждането и оборудването на напълно нов цех в гр. Радомир, проведохме множество от срещи с участието и на специалисти на производителя SteelCo. На срещите бяха уточнени всички необходими изисквания и нужди на клиента и имплементирани в предлаганото оборудване. Направихме специален дизайн на касетите за камерите, съобразен конкретно с консумативите и частите, които клиента иска да обработва в машините. След договаряне и на всички финансови условия подписахме договор за доставка на оборудването.

SteelCo е водещ производител на фармацевтични миялно-дезинфекционни машини и автоклави. Възможностите да се посрещнат нуждите на клиента съобразно неговия производствен цикъл и нужди са практически неограничени. Всяка машина се специфицира и произвежда, съобразно нуждите и производствените процеси, заявени от клиента.

Доставихме GMP Автоклав SteelCo с обем на камерата 2800 л – AV/S 914C, GMP  миялно-дезинфекционна машина Steelco DS 2000 PH с обем на камерата 2000л и ротационна залепваща машина за меки стерилизационни опаковки Steelco PS200.

Извършихме всички необходими тестове за въвеждане в експлоатация на такъв клас фармацевтично оборудване – FAT, SAT, IQ, OQ и PQ.

От деня, в който новите машини бяха въведени в екслоатация, нашият екип е в постоянен контакт със специалистите от Ветпром за да се осигури безпроблемната работа на оборудването.